Erkeklerde İktidarsızlık (impotens) Tedavi Yöntemleri

UYARI ! İçeriğimizde yer alan yazılı ve görsel içerikler farklı kaynaklardan derlenerek oluşturulmuş, öneri ve bilgilendirme yazısıdır. Kesin teşhis ve tedavi niteliği taşımamaktadır. Herhangi bir sağlık sorunu karşısında mutlaka doktorunuza başvurunuz. Unutmayın sağlık sorunlarında uygulanan tedavi yöntemleri bireylerin biyolojisi, kalıtsal özellikleri, yaş, boy, kilo farklılıkları, alerjik yönleri ve bunlar gibi onlarca farklı duruma göre değişiklik gösterebilir. Sağlık sorunlarınızın tedavisinde size ancak ve ancak doktorunuz yardımcı olabilir.Aksi durumlarda sorumluluk tamamen sizlere aittir...

0
102
Erkeklerde İktidarsızlık Tedavisi
Erkeklerde İktidarsızlık Tedavisi

Erkeklerde İktidarsızlık bedensel olduğu gibi psikolojik bir sorunda olabilir. Stres yapmayın. Kafanız da ki bir çok şeyi unutun. Bu yazımızı okuduktan sonra sorunu kafanız da bitirebileceğinizi göreceksiniz. Çok kolay bir şekilde kendinize yardımcı olabilirsiniz. Bunun için sizin için hazırladığımız iktidarsızlığa bitkisel tedaviler yazımızı okuyun.

İktidarsızlığa Karşı Kullanılabilecek Bitkisel Tedaviler

-Ginseng (Panax ginseng):- Çin’de yetişen Ginseng bitkisinin kökünden elde edilir. Strese karşı dayanıklılık kazandırır, yatıştırıcıdır, bağışıklık sistemini güçlendirir, enfeksiyonlara karşı koyabilme yeteneğini arttırır ve karaciğer işlevlerini destekler. Bedeni genel anlamda güçlendirirken, erkeklerin cinsel gücünü de arttırır.

Kullanım dozajı: Altı hafta boyunca günde 3 kere 1 tablet veya 20 damla tentür, aç kamına veya öğün aralarında alınır.

-Saw palmetto (Sabal serrulata) : Testere palmiyesinin meyvesinden elde edilir. Bedeni genel anlamda güçlendirir ve cinsel gücü arttırır. Büyüyen prostatı küçültebilir ve idrar kesesi boynunu güçlendirir.

Kullanım dozajı: Altı hafta boyunca günde 1 -3 kere 1 kapsül yemek aralarında alınır.

-Eğir kökü (Acorus calamus): Kan dolaşımını desteklemesi ve yatıştırıcı özellikleriyle tanınır. Eğir kökü çok eski bir şifalı bitkidir; Orta Çağda Araplar bile onun cinsel gücü arttırıcı özelliğini öven yazılar yazmışlardır. Bu bitki kökünün tentür veya çay biçiminde kullanabiliriz.

Tentür reçetesi: 50g ince kıyılmış kök 1 litre kanyağa veya viskiye yatırılır. Ağzı kapalı şişe, arada bir çalkalanarak 3 hafta bekletildikten sonra süzülür ve koyu renkli bir şişede saklanır. Bu tentürden, 2 hafta boyunca günde 3 kere 1 tatlı kaşığı dol usu, yarım çay bardağı ılık suya eklenerek, öğün aralarında içilir. 1 günlük bir aradan sonra 2 haftalık yeni bir küre başlanabilir.

Çay reçetesi: Yarım tatlı kaşığı ince kıyılmış eğir kökü, orta boy su bardağı dolusu suda 8-10 saat bekletildikten sonra süzülür ve ılıklaştırılarak, her yemekten önce ve sonra olmak üzere, günde 3 kere 1-2 yudum içilir.

Erkeklerde iktidarsızlık için eğir kökü sürekli kullanıma uygun değildir. 2 haftalık bir çay küründen sonra 3-4 gün ara verilir ve yeniden 2 haftalık bir küre başlanabilir.

-Hayıt meyvesi(tohumu) – ( Vitex agnus-castus): Hayıtın amphoterik (eksik maddeleri tamamlayan, fazlaları düzenleyen, yani normalleştiren) ilaçlar sınıfına dahil olduğu söylenebilir. Örneğin, onun bir afrodizyak olduğuna inanılır, ama anti-afrodizyak olarak da hayli başarılıdır. Durumun gereğine göre etki yapabilir yani !

Çay reçetesi: Havanda hafifçe ezilmiş yarım tatlı kaşığı tohum, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır, üstü kapalı olarak 8-10 dakika demlendirilir, kapağın altında yoğunlaşmış olan sıvı bardağa geri dökülür ve çay süzülür.

Günde 2-3 bardak taze demlenmiş çay, soğutulmadan öğün aralarında içilir.

Tentür kullanımı: Agnus castus D 1 seyreltisi, günde 3 kere 20-25 damla, yarım kahve fincanı ılık suya eklenerek alınır. 2-3 haftalık bir kürden sonra 3-5 gün ara verilip, 2-3 haftalık yeni bir küre haşlanabilir.

-Biberiye yaprağı – (Rosmarinus officinalis)

Biberiyenin genel anlamda uyarıcı ve alçak kan basıncını dengeleyici etkileri vardır. Sinirsel bitkinlikleri hızla tedavi edebilir. Ayrıca, tüm sindirim organlarını rahatlatıcı bir bitki olduğu da rahatlıkla söylenebilir.

Çay reçetesi: Yarım tatlı kaşığı ince kıyılmış yaprak, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar derecede sıcak suyla haşlanır ve 6-8 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde 1 -2 bardak taze demlenmiş çay öğün aralarında soğutulmadan içilir.

Biberiye şarabı reçetesi: 15-20g ince kıyılmış biberiye yaprağı bir şişeye aktarılır ve üstüne kaliteli bir beyaz şarap eklenerek, arada bir çalkalanarak 5-6 gün bekletilir. Süre sonunda süzülür ve tekrar şişeye aktarılarak buzdolabında saklanır. Günde 2 kere 1 küçük kadeh biberiye şarabı yeterlidir.

Erkeklerde İktidarsızlık İçin Homeopatik İlaçlar

-Avena sativa – Yeşil yulaf bitkisinden elde edilir.

Avena sativa (2J (başlangıç tentürü), eğer cinsel güç bedensel stresten ötürü yitirilmişse, yardımcı olabilir. İlacı yutmadan önce uzunca bir süre ağzınızda dolaştırarak, hızla kana karışmasını sağlayabilirsiniz.

Kullanım dozajı :Günde 3 kere 1 5-20 damla, doğrudan dil üstüne alınır.

Önlem alarak sağlıklı kalın

• Daha az alkol ve daha az sigara! Gerçi alkol cinsel isteği arttırabilir, ama sertleşme ve orgazm yeteneğini azaltır. Sigara ise kan damarlarının durumunda bozulmalara yol açar.

• Aşırı olmamak kaydıyla düzenli spor yapın. Özellikle maraton gibi süreklilik gerektiren ağır sporlar sırasında, doğal “mutluluk hormonu” olarak bilinen endorfin molekülleri organizma tarafından aşırı derecede salgılanır. Böylece de cinsel uyarı yeteneği azalmış olur.

• Erkeklerde İktidarsızlık tan korunmak için seks kurallarından kaçının! Kadının her sevişmek istediğinde yatak odasının kaloriferini açması gibi, cumartesi akşamları futbol canlı yayınından sonra erkekten cinsel görev beklemesi de romantizmden uzaktır. Sanki bir baskın gibi, bir anda duygulan uyaran, bazı planlarla ve belirli saatlerle ilgisi olmayan seks en tahrik edici ve doyurucu sekstir.

• Sevecenliği keşfedin! Seks bir spor değildir. Ve cinsel organların birbirine kavuşması da her şey demek değildir. Aşk oyunlarının daha başka çeşitlemeleri de vardır ve büyük olasılıkla onlar eşinizi coşkudan coşkuya sürükleyebilir. Sevecenlikle deneyin !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz