Kadınların Beğendiği Erkek Tipleri

0
357
Kadinlarin Begendigi Erkeler

Bazı erkekler ilişkiler konusunda hemcinslerinden daha avantajlı durumda…

Bu tip erkeklerin kadınları baştan çıkarma konusunda farklı silahları var.

İşte kadınların karşı koyamayacağı yedi erkek tipi:

erkektipleri

1- ROMANTİKLER

Kesinlikle klasik romantizme inanırlar. Buluşmalara çiçeksiz gitmez, ev ziyaretlerine giderken çikolatalarını almayı ihmal etmezler. Sürekli ellerinde telefon kız arkadaşlarını ararlar, gözlerinin içine bakıp onlara sevgi sözcükleri söylemekten kendilerini alamazlar.

Neden bu kadar çekici: Kadınlar romantizmi severler. Sevilmek ve ilgilenilmek fikri onlara hep cazip gelmiştir. İçindeki romantik tarafı bu tip erkeklere daha rahat gösterdiğinden, bu tip erkekler kadınların birinci tercihidir.

2- KENDİNE GÜVENENLER 

Kendinden emin ve koruma içgüdüleri yüksek erkeklerdir. Kendine o kadar güvenir ki iş arkadaşlarınızdan, erkek arkadaşlarınızdan sizi kıskanmaz ve ne yaparsanız yapın arkanızda dururlar.

Neden bu kadar çekici: Kadınlar kendine güvenen erkeklere bayılırlar. Eğer o kendini mükemmel görüyorsa, siz de görürsünüz. İmrenilerek bakılan bir kendine güven abidesi olması, haliyle kadınlara çekici gelir.

3- SANATÇILAR 

Anı yaşayan erkek tipidir. Spontane sürprizler ve el yapımı hediyeler onların ilgi alanına girer. Hayatında değilseniz, olmak isteyenlerdensinizdir!

Neden bu kadar çekici: Her kadın kendini biricik ve özel hissetmek ister. Sanatçı olmasından dolayı yaratıcı zekası, karizması, asi karakteri, düşünceli ve saygılı yapısı onu karşı konulmaz kılar.

4- YABANCI UYRUKLULAR

Egzotiktirler. Dünyayı gezmiş ve sonunda sizinle karşılaşmıştır. Bilgiye açtır. Sürekli size bir şeyler anlatma ve sizin anlattıklarınızı beynine kazıma halindedir. Kendi ülkenizden olmadığı için de hep bir cazibesi vardır.

Neden bu kadar çekici: Karizma, karizma, karizma! Yabancı bir ülkeden geliyor olması ve gizemli duruşu daima kadınlarda mıknatıs etkisi yaratır.

5- ÖZGÜR RUHLULAR YA DA KÖTÜ ÇOCUKLAR 

Rüzgarın kendilerini sürüklediği yöne giderler. Bir yere ve bir kişiye bağlı kalmak istemezler. Macera adamıdırlar ve genellikle motosiklet sahibidirler. Onlarla yolculuk yapan her kadın (10 dakikalığına bile olsa) kendilerini onların rüzgarına kaptırıverir.

Neden bu kadar çekici: Her kadın bir parça asi olmak ister. Daha da ilginci, asi olanı bulunca asi olduklarına inanırlar! Asla tamamen elde edemeyeceğini bilen, acı çekmeyi seven kadınlar bu tip erkeklerden hoşlanırlar.

6- ZEKİ OLANLAR 

Her konuda bilgi sahibi olan, hazır cevap, espri kabiliyetine sahip, karşısındakini dinlerken verdiği tavsiyeler yüzünden bir çeşit ?guru? olan erkek tipidir. Kadınlar yanlarında asla sıkılmazlar.

Neden bu kadar çekici: Bir süre sonra ilişkinizin monotonlaşma şansı yoktur. Sürekli kendini yeniler, sizi düşünür ve düşünmekten asla vazgeçmez. Entelektüel konuşmaları sayesinde, kendinizi dünyanın en zeki erkeğiyle birlikteymişsiniz gibi hissedersiniz. Bu erkekler kariyer düşkünü kadınların bir numaralı tercihidir.

7- DÜŞÜNCELİ ERKEKLER 

Yemeğe gittiğinizde siz sandalyeye oturana kadar başınızda bekleyen, otomobile binerken kapınızı açan, duygusal ve aşırı centilmen erkeklerdir. Eve gitmek istediğinizde ya da filmden sıkıldığınızda, bunu siz daha söylemeden anlayabilecek karakterdedir.

Neden bu kadar çekici: Bu tarz erkeklerin kadınları ellerinde tutamadığını düşünenler yanılıyor. Özgür ruhlu veya zeki olan erkeklerde aradıklarını bulamayan kadınların son durağı düşünceli erkeklerdir. Uzun süreli ilişki düşünen kadınların hayalindeki erkek de bunlardan biridir.

Erkeklerin beğeneceği bir vücut için egzersizleri görmek isterseniz TIKLAYIN

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz