Hangi akıllı saati almalıyım?

0
307

Akıllı saatler günümüzde popülerliğini giderek artıran giyilebilir teknoloji alanın ilk temsilcilerindendir. Bu cihazlar telefonumuzu elimize almadan, cebimizden bile çıkarmadan, aramalarımızı, bildirimlerimizi, mesajlarımızı inceyebilmemizi  olanak sağlıyor. Spor yapanlar için kronometre, kalori sayacı, km sayacı gibi bir çok özellikleri içinde barındırıyor ve kendi uygulama mağazalarından değişik uygulamalarla kendi zevklerimize göre saatimizi donatmamızı sağlıyorlar. Hangi akıllı saati almalıyım sorusuna aşağıda yaptığımız sıralama ile yardımcı olmaya çalıştık.

Geri
Sonraki

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

20 gün bekleme süresi, IP67 sertifikası, Nabız ölçümü, Titreşim, Uyku düzeni takibi,  Saat ve aktivite uyarıları, Seçilen uygulamalar için bildirimler, 70 mAh batarya, Bluetooth 4.0 bağlantı desteği gibi özelliklerle gelen akıllı bileklik fiyat performans olarak üst düzey bir yerde duruyor. Mi Band 2, en fazla 30 dakika boyunca bir metreye kadar su geçirmeyeceğini ve toza karşı dayanıklı olduğunu kanıtlayan IP67 sertifikasına sahiptir. Elinizi yıkarken su geçirme ihtimali olmayan bilekliği duşa girerken ya da yüzerken çıkartmanız tavsiye edilir.Xiaomi Mi Band 2, üzerindeki akıllı sensörler sayesinde gün içerisinde gerçekleştirdiğiniz bir çok aktiviteyi takip ederMi Band 2, 70 mAh gücündeki bataryası ile 20 günlük bekleme süresi sunar. Cihazı açıp kapatmanız ve diğer fonksiyonları kullanma sıklığınız aktif kullanım süresini değiştirecektir.

Akıllı telefonlar ile Bluetooth üzerinden iletişim kuran Xiaomi Mi Band 2, Android 4.3 işletim sistemine sahip Android’li telefonlar ve iPhone 4S ve üzeri iPhone’lar ile uyumludur.

Geri
Sonraki

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz